Til hovedinnhold

Pareto Asset Management er en uavhengig forvalter av fond, etablert i 1995, med hovedkontor i Oslo og filialer i Stockholm og Frankfurt. Vi har en flat organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling.

Pareto Asset Management AS er et selskap i Pareto-gruppen, en uavhengig og ledende aktør i det nordiske markedet for finansielle tjenester. 

Ledige stillinger

Her publiserer vi våre stillingsutlysninger når vi har ledige stillinger:

Det finnes ingen ledige stillinger for øyeblikket.

Åpen søknad

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke og engasjerte kandidater. Hvis vi for tiden ikke har noen ledige stillinger som passer din profil, oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad med CV og karakterutskrift.

Årets summer interns 2022

Årets summer internships er ved veis ende, og vi har spurt Mathea Berg Vindsetmo, Filip Raaen Mathisen, Frida Rosmer Hauge og Tor Andre Vorpenes om hvordan sommeren har vært, og hva den viktigste lærdommen de tar med seg herfra er.

– Det har vært veldig lærerikt og gøy. Å kunne arbeide tett med noen av de flinkeste menneskene i bransjen har vært veldig motiverende, sier Frida. 

Eirik Osberg Andresen

Fra internship til fast jobb

Sommeren 2020 tilbragte Eirik Andresen som intern hos Pareto Asset Management, og det viste seg å være springbrettet hans inn i selskapet. 

– Som summer intern fikk jeg bekreftet at det var dette jeg ønsket å jobbe med, sier Andresen.

I dag jobber han som aksjeanalytiker i vår forvaltningsavdeling.

En veldig spennende og interessant jobb

Hvordan er det å jobbe med salg i Pareto Asset Management? Vi spurte Monica Urnes, som har jobbet med salg i ti år og i dag er partner i selskapet.

– Noe som motiverer meg er at jeg ser at hard jobbing og innsats blir belønnet. System, merkenavn og gode kolleger er noe vi kan tilby, så å lykkes hviler mye på en selv. 

Årets summer interns 2021

Sommeren 2021 jobbet Petter Blesvik Gandrud, Maud Mustad, Markus Anton Alexandersen og Magnus Næss Tangen-Pedersen som interns hos Pareto Asset Management. Les om deres erfaringer her.  

– Det som har vært aller viktigst for meg, er at jeg har funnet ut at dette er noe jeg virkelig vil jobbe med når jeg er ferdig med studier, sier Maud.