Til hovedinnhold

Pareto Asset Management er en uavhengig forvalter av fond, etablert i 1995, med hovedkontor i Oslo og filialer i Stockholm og Frankfurt. Vi har en flat organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling.

Pareto Asset Management AS er et selskap i Pareto-gruppen, en uavhengig og ledende aktør i det nordiske markedet for finansielle tjenester. 

Ledige stillinger

Her legger vi ut stillingsutlysninger når vi har ledige stillinger:

 

Åpen søknad

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke og engasjerte kandidater. Hvis vi for tiden ikke har noen ledige stillinger som passer din profil, oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad med CV og karakterutskrift.

Eirik Osberg Andresen

Fra internship til fast jobb

Sommeren 2020 tilbragte Eirik Andresen som intern hos Pareto Asset Management, og det viste seg å være springbrettet hans inn i selskapet. 

– Som summer intern fikk jeg bekreftet at det var dette jeg ønsket å jobbe med, sier Andresen.

I dag jobber han som aksjeanalytiker i vår forvaltningsavdeling.

En veldig spennende og interessant jobb

Hvordan er det å jobbe med salg i Pareto Asset Management? Vi spurte Monica Urnes, som har jobbet med salg i ti år og i dag er partner i selskapet.

– Noe som motiverer meg er at jeg ser at hard jobbing og innsats blir belønnet. System, merkenavn og gode kolleger er noe vi kan tilby, så å lykkes hviler mye på en selv. 

Årets summer interns 2021

Sommeren 2021 jobbet Petter Blesvik Gandrud, Maud Mustad, Markus Anton Alexandersen og Magnus Næss Tangen-Pedersen som interns hos Pareto Asset Management. 

Hvordan var det å tilbringe sommeren hos oss, og hva var den viktigste lærdommen de tok med seg herfra?