Til hovedinnhold

Ledige stillinger

Her publiserer vi våre stillingsutlysninger når vi har ledige stillinger.

Pareto Employees

Våre ansatte og kolleger er vår viktigste ressurs, og vi tilbyr gode betingelser med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi har en flat organisasjonsstruktur og et sosialt og hyggelig arbeidsmiljø med høyt faglig nivå bestående av unge talenter og erfarne spesialister.

Pareto Asset Management har som mål å bidra til bærekraftig utvikling av markeder og langsiktig verdiskapning ved å investere på en ansvarlig og etisk forsvarlig måte. 

Åpen søknad

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke og engasjerte kandidater. Hvis vi for tiden ikke har noen ledige stillinger som passer din profil, oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad med CV og karakterutskrift.

- Hvordan er det egentlig å jobbe som intern?

I midten av juni ønsket vi velkommen til årets summer interns. Disse seks var blant flere hundre studenter som ville bytte åtte ukers velfortjent sommerferie med et internship. Hvordan er det egentlig å jobbe som intern? Og er det verdt å ofre en velfortjent sommerferie til fordel for kontorjobb, vekkerklokke og lange arbeidsdager?

Eirik Osberg Andresen

Fra internship til fast jobb

Sommeren 2020 tilbragte Eirik Andresen som intern hos Pareto Asset Management, og det viste seg å være springbrettet hans inn i selskapet. 

– Som summer intern fikk jeg bekreftet at det var dette jeg ønsket å jobbe med, sier Andresen.

I dag jobber han som aksjeanalytiker i vår forvaltningsavdeling.

En veldig spennende og interessant jobb

Hvordan er det å jobbe med salg i Pareto Asset Management? Vi spurte Monica Urnes, som har jobbet med salg i ti år og i dag er partner i selskapet.

– Noe som motiverer meg er at jeg ser at hard jobbing og innsats blir belønnet. System, merkenavn og gode kolleger er noe vi kan tilby, så å lykkes hviler mye på en selv. 

Årets summer interns 2022

I sommer har Mathea Berg Vindsetmo, Filip Raaen Mathisen, Frida Rosmer Hauge og Tor Andre Espedal Vorpenes jobbet som interns hos Pareto Asset Management. Vi spurte dem hvordan disse ukene har vært, og hva den viktigste lærdommen de tar med seg herfra er.

Årets summer interns 2021

Sommeren 2021 jobbet Petter Blesvik Gandrud, Maud Mustad, Markus Anton Alexandersen og Magnus Næss Tangen-Pedersen som interns hos Pareto Asset Management. Les om deres erfaringer her.  

– Det som har vært aller viktigst for meg, er at jeg har funnet ut at dette er noe jeg virkelig vil jobbe med når jeg er ferdig med studier, sier Maud.