Til hovedinnhold

Allsidig, dynamisk, spennende, krevende, interessant og fleksibel.

Dette er slik Monica beskriver jobben sin. Hun jobber med salg i Pareto Asset Management, og fra hun begynte i oktober 2012 og frem til i dag har hun bygget en solid kundeportefølje, og blitt partner i selskapet. 

– De første tre årene var krevende. Det er de nødvendigvis når du er i en fase hvor du skal bygge deg opp. 

Med to små barn hjemme, og uten dagens fleksibilitet med hjemmekontor og smarttelefon som gjør at man kan jobbe når som helst og hvor som helst, er ikke det vanskelig å forstå. Men Monica lot ikke det stoppe henne.

Monica Urnes
Monica Urnes er partner i Pareto Asset Management, og jobber med salg.

 

– Hva vil du si til unge kvinner som vurderer å søke jobb innen salg i Pareto Asset Management, men som er usikre? 

– Det kommer jo an på hva de er usikre på. Men det er viktig å sette seg inn i hva som kreves. Hvis du fremdeles tenker at dette kan jeg få til og dette er jeg villig til å investere tid i og fokusere på, så er det i stor grad egeninnsats som definerer hvor langt du kommer, gitt at grunnleggende kompetanse er på plass.

System, merkenavn og gode kolleger er noe vi kan tilby, så å lykkes hviler mye på en selv.

– Hvilke egenskaper mener du det er viktig å ha for å lykkes i denne typen jobb?

– Selvstendig, selvgående, initiativrik, du må ha god kunnskap om finansmarkedene, og være strukturert, målrettet og uredd. Og så må du være god til å etablere mellommenneskelige relasjoner.

– Hvis du skal se tilbake på din karriere i Pareto Asset Management så langt, hva vil du si har vært de beste opplevelsene/erfaringene?

– Det er så mange! Først og fremst vil jeg trekke frem gode kolleger og mye kompetanse å spille på og med. Det er veldig mange flinke folk her. Jeg erfarer også at vi har et veldig sterkt merkenavn og høy profesjonalitet og faglig integritet. Dette er avgjørende for å nå de målgruppene vi ønsker. Noe som også motiverer meg er at jeg ser at hard jobbing og innsats blir belønnet.

– For den rette personen er det en flott arbeidsplass og en veldig spennende og interessant jobb.

Vil du jobbe med salg?

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige og engasjerte kandidater til vår salgsavdeling. Hvis du mener dette kan være noe for deg, oppfordrer vi deg til å sende oss en åpen søknad med CV og karakterutskrift.