Til hovedinnhold

Vi har gleden av å invitere til en markedsoppdatering om sjømatsektoren, torsdag 14. mars 2019, på fantastiske Skjelbreid Poirée i i Hålandsdalen, Fusa kommune.

Norsk sjømatsektor har hatt en positiv utvikling de siste årene og spiller en stadig viktigere rolle i norsk næringsliv. Hvilke muligheter og utfordringer kan bransjen forvente i tiden som kommer?

Ocean fish farming
Havbasert fiskeoppdrettsanlegg utviklet for Ocean Farming AS, et datterselskap i SalMar-gruppen.

Program

Torsdag 14. mars

 • 15.00: Kan den fantastiske utviklingen i sjømatbransjen fortsette?
  v/ Carl-Emil Kjølås Johannessen, Pareto Securities

Carl-Emil er sjømatanalytiker i Pareto Securities, hvor han fokuserer på de børsnoterte selskapene innen sjømatsektoren. Han kommer opprinnelig fra en oppdrettfamilie, men familiebedriften Fossen AS ble solgt til Lerøy i 2006.

 • 15.30: Langsiktig verdiskaping
  v/ Torbjørn Frønningen, Pareto Asset Management

Torbjørn er forvalter for Pareto Asset Managements norske aksjeportefølje og har lang erfaring med analyse og forvaltning av norske verdipapirer. Gjennom en verdiorientert investeringsfilosofi har han skapt store verdier for selskapets investorer, hvor blant annet sjømat og energi har stått sentralt.

 • 16.00: Kort pause

 • 16.10: Styrets arbeid under fiskeriregulatoriske rammer
  v/ Henrik Grung og Ole-Martin Lund Andreassen, SANDS
 • 16.30: Muligheter i kapitalmarkedet
  v/ Oddmund Nicolaisen Enæs, Pareto Asset Management

Oddmund er opprinnelig fra Ænes i Kvinnherad. Han har forvaltet spesialfondet Pareto Total siden 2014. I tillegg til eksterne midler forvalter fondet cirka en fjerdedel av midlene til Pareto Invest AS. Pareto Total består av en konsentrert portefølje av internasjonale selskaper, obligasjoner og shortposisjoner.

 • 17.00: Middag

Påmelding

Send din påmelding innen 6. mars 2019 til Sondre Ekblad.

Vi gleder oss og ser frem til din deltakelse!

Tid og sted