Til hovedinnhold

Gjennom et summer internship hos Pareto Asset Management får du et unikt innblikk i og erfaring fra et av Nordens ledende uavhengige forvaltningsselskap. Selskapet er en del av Pareto-gruppen, med hovedkontor i Oslo, og filialer i Stockholm og Frankfurt.

Hva kan vi tilby deg?

Et internship er en god søknad for potensiell fast ansettelse. Som intern hos oss får du erfaring med analysearbeid og innsikt i hvordan en forvalter jobber.

Våre interns får flere og varierte prosjekter å jobbe med, samt blir introdusert til de forskjellige delene av vår organisasjon; forvaltning, salg, ESG og risk/compliance.

Du vil få en unik mulighet til å lære av dyktige personer, og er det spesielle områder innen forvaltning du brenner for, skriv gjerne litt om dette i din søknad.

Hva ser vi etter?

  • Vi er på utkikk etter studenter som har fullført tredje eller fjerde år høyere utdannelse
  • Vi søker kandidater med bakgrunn fra økonomi, sivilingeniørstudier, matematiske eller teknologiske fag, gjerne noe erfaring med programmering
  • Aktuelle kandidater har gode akademiske resultater og stor arbeidskapasitet, i tillegg til sterk kommersiell forståelse og sosiale evner
  • Vi vektlegger høy etisk standard
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk er en forutsetning

Søk på internship

Les mer og søk på stillingen på vår karriereportal. Alle søknader vil behandles konfidensielt. Søknadsfrist: 16. september 2021.