Til hovedinnhold

Pareto Asset Management signerte i 2014 på UNPRI, FNs prinsipper for ansvarlige investeringer, og er medlem av så vel Norsif som Swesif. To ganger i året publiserer vi en rapport om vårt arbeid med ansvarlige investeringer, et arbeid du vil kunne sette ditt stempel på. I 2018 ble ett av våre kredittfond, Pareto Global Corporate Bond, godkjent som det første svanemerkede obligasjonsfondet i Norge og Sverige. 

Vi ønsker nå å satse enda tyngre på dette og søker derfor en ambisiøs ESG-analytiker til vår forvaltningsavdeling.

Hva vi ser etter

Du bør være forretningsorientert, ha god innsikt i fagfeltet samt god forståelse for hvordan analyse av ESG-faktorer kan videreutvikles og integreres i forvaltningen av kundemidler. Du vil jobbe tett sammen med våre fondsforvaltere i både Norge og Sverige, i første omgang på rentesiden, men også kunne delta i dialog med kunder om ansvarlige investeringer. Stillingen er basert i Oslo, og du vil rapportere til vår investeringsdirektør.

Kvalifikasjoner:

  • Solide akademiske resultater
  • God innsikt i Excel, Power Point og ulike kvantitative hjelpemidler
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Kjennskap til og gjerne erfaring med ESG-rapportering er en fordel

Søknadsfrist: 10. juni 2020

Søknad med CV og karakterutskrift sendes innen 10. juni 2020 til finn.oystein.bergh@paretoam.com  og merkes med «ESG-analytiker» i emnefeltet. Alle søknader behandles konfidensielt.

Spørsmål

Spørsmål om stillingen kan rettes til investeringsdirektør Finn Øystein Bergh på telefon 415 09 111. 

 

 

Pareto Asset Management AS er et selskap i Pareto-gruppen. Selskapet har en forvaltningskapital på 50 milliarder kroner. Vi har en flat organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi er 67 ansatte og har kontorer i Oslo, Stockholm og Frankfurt.